Meddy Teddy’s 5 tips voor harmonie


Ontdek hoe je jezelf kan ondersteunen met deze 5 tips die harmoniserend werken. Laat je innerlijke licht schijnen. Op elke leeftijd.

Beweeg je lichaam.

Lichaamsbeweging zorgt voor de productie van flinke hoeveelheden gelukshormonen die door je lijf heen spoelen en je een goed gevoel brengen.

Leer denken in energie.

Word jezelf bewust van je gedachten en gevoelens. Zie jezelf als energie in plaats van materie. Realiseer je dat de manier waarop jij je voelt en hoe je vibreert bepaalt wie je bent en wat je aantrekt in je leven.

Mediteer.

Mediteren betekent simpelweg bewust worden. Neem de tijd om bewust te worden van wat zich binnenin jou plaatsvindt en neem de wereld om je heen waar door de ogen van je diepste innerlijke wezen.

Stem af op liefde.

Er is een constante stroom van liefde die jouw kant op vloeit. Vanuit alle kanten van het universum zijn welzijn en liefde onderweg naar jouw hart. Stem je hier op af en laat de liefde door je heen bewegen en tot uiting komen in alles wat je doet.

Beoefenen dankbaarheid.

Heb oog voor de simpele dingen waar je dankbaar voor bent. Frisse lucht, de warme stralen van de zon, de sterren in hemel. Wanneer je de tijd neemt om de simpele wonderen van het leven in je op te nemen zal je dagelijkse dankbaarheidsgevoel toenemen.