Wat leuk dat je Meddy Teddy beter wilt leren kennen.

Meddy Teddy is geboren in een grot in India. Zijn missie is mensen helpen die op een speelse manier hun authentieke innerlijke licht willen versterken en uitstralen.

Meddy Teddy is de eerste mediterende teddybeer die je inspireert om yoga, meditatie en mindfulness te beoefenen. Meddy is speciaal ontworpen om zowel kinderen als volwassen te helpen meer balans in hun leven te vinden.

Het is geen wonder dat er veel mensen met stressklachten zijn. De consumptiemaatschappij voedt ons met onrealistische verwachtingen en een constant verlangen om meer te hebben.

Van jongs af aan worden we gevoed met programma’s als; “zorg dat je de juiste baan krijgt, werk hard, koop een auto, koop een huis”. Op subtiele en doordringende wijze worden we opgevoed om een stressvol bestaan te leven waarbij we altijd maar door gaan, meer moeten en vervulling zoeken buiten onszelf.

Absurd toch, als je er bij stil staat?


We willen allemaal een lang, gepassioneerd en interessant leven. En we krijgen de boodschap dat succes altijd om de hoek ligt, als we nog maar iets meer, iets beter, iets harder..

Meddy Teddy, onze wijze beer, is er om ons te helpen opnieuw onze focus te bepalen.

Meddy Teddy wil ons wijzen op een andere waarheid. Al deze ideeën over succes zijn maar bedacht. Het zijn sociale constructen die wij als maatschappij gevoed krijgen, aannemen, en onderwijzen – aan deze waarden meten wij succes af.

Als deze ideeën bedacht zijn betekent dit dat we ze ook kunnen uitdagen. Wat we aangeleerd hebben kunnen we ook weer afleren. We kunnen deze programma’s vervangen door meer steunende boodschappen. We kunnen vieren wie we zijn. Dat we allemaal onze unieke gaves hebben die bijdragen aan de wereld. We kunnen succes herdefiniëren. Laten we de focus leggen op onze binnenwereld en ons innerlijke succes.

Dat is het idee van een hartrevolutie.
Wat Meddy daar precies mee bedoelt?


Jij bent het centrum van het universum, altijd.

Wanneer jij vanuit je hart leeft, maak je jezelf vrij van het idee dat er iets buiten jou nodig is om compleet te zijn. Om succesvol te zijn, Meddy Teddy nodigt je uit jouw innerlijke glimlach met de wereld te delen.