Twinning met jouw kleintje

Twinning met jouw kleintje is een leuke manier om samen iets te ondernemen. Het leuke is dat iedereen mee kan doen en dat je je creativiteit op vele manieren kwijt kan.

Twinning laat de buitenwereld zien dat jij en je kleintje genieten van elkaars gezelschap. Het straalt uit dat je graag plezier hebt en er van houdt om elke moment speciaal te maken.  

Twinning is een kunst op zich. Zeg nou zelf, het is een dunne lijn tussen schattig en veel te veel.

Denk er eerst eens over na in welke context twinning bij jullie past. Misschien tijdens het sporten of als je d=samen gaat winkelen. Twinning is een superleuke manier om met je kleintje te verbinden.

Jouw kleine kijkt naar je op en zal zich extra speciaal voelen als jullie samen iets ondernemen in matching outfits.

TIP # 1: KLEURRIJKE PATRONEN

Als jij en je kleine je atletische profiel willen upgraden is dit het moment om de zwarte leggings opzij te leggen en in te ruilen voor iets speels en kleurrijks. Wij leven voor printjes!

Met z’n allen in de luipaard print leggings kan het niet anders dan een feestje worden.

Een speelse print maakt je kleintje enthousiast. Naast de eenheid die de matching outfints creeren brengen de kleuren en patronen brengen enthousiasme en fun!

TIP #2: LAAT JOUW KLEINE KIEZEN

Voor de beste twinning ervaring, creër outfits in de lievelingskleuren van jouw kleintje.

Maak twinning een extra leuke ervaring voor jouw kleine door de keuze voor de outfit bij hem of haar te leggen! Je kan ook 2 of 3 opties voorleggen waar je kleine dan een keuze uit kan maken.

Dit is een super gemakkelijke manier om de twinning ervaring nóg leuker te maken.

Twinning maakt elke activiteit meer speciaal.

Elkaars stijl matchen is een leuke en speelse manier om met je kleine te verbinden.


De makkelijkste manier is de klassieke mama-en-mini waarin je een exacte kopie van de stijl maakt.

 TIP #3: WEES STIJLVAST 

Twinning is echt een statement wanneer je het goed uitvoert en het is het beste om kleur sleutelelement in te zetten. De kleur blauw is een makkelijke optie omdat deze in bijna elke kledingkast terug te vinden is, zowel bij papa, mama als kleine.

Als je klaar bent voor het volgende niveau kan je meerdere kleuren coördineren voor de outfits. Een kleurenpalet geeft veel ruimte voor mix&match, zo kan een jurkje nogs teeds gematcht worden met een broek en top, zolang de kleur maar past. 

Twinnen kan ook met dezelfde accessoires, schoenen, denim, haarstijl. Er zijn zoveel mogelijkheden om te ontdekken, leef je uit en experimenteer!

 TWINNING VOOR BEGINNERS

Je kan outfits matchen op de meest voor de hand liggende manier door dezelfde kleur of hetzelfde patroon in verschillende kledingstukken terug te laten komen. .

Twinning is een manier om te verbinden die normale activiteiten extra speciaal maakt. Je kan twinnen tijdens het koken, tijdensoken, tijdens de yoga, voor een lekker ontspannen avondje thuis in matching pyjama’s.

Het is een manier om tijd door te brengen met je kleine en om jullie band te vieren. Door de lievelingskleuren van je kleine te kiezen of in matchende legging te twinnen maak je het extra feestelijk voor jullie beiden.

Leave a Reply